Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arjan Disha
Rezultate gjithsej: 2

3A & B

L61314010N
(Të zhvillojë aktivitet në fushën e ndërtimit, montimit e rikonstruksione si; ndërtime civile dhe industriale, punime dheu, sistemime, tarracime tërrenesh, ndërtim rrugësh të çdo lloj kategorie veshje)

Tiranë ALL

AD SPEDITION

L61920018K
(Agjenci Doganore dhe spedicionere. Të kryejë transporte kombëtar dhe ndërkombëtar të mallrave për vete dhe të tretë. Shërbime të tjera dhe konsulencë. Shoqëria do të zhvillojë aktivitete publicit)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni