Skip to content

TIMAK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-03-12 14:30:03
JSON

NIPT: L62030020B
Administrator: Arjeta Puca
Objekti i Veprimtarisë: Ndertimi, prodhim, pershtatje, montim, te kostruksioneve metalike, plastike eti, te automjeteve te ndrvshme, si borepastruese, kripehedhese, projektim rrugesh, autoblinda, zjarrefikese, mjete te tiera te renda, prodhim industrial te pjeseve, ngritjen e industrive te ndertimit, prodhimit te plastikes, te mekanikes, shitjen e makinerive, servis, tregeti kombetare dhe nderkombetare, prodhime mjetesh te blinduara, zjarrefikse, armesh, prodhime softwere, programesh kompjuterike, data base, eti, pjesmarrje ne tendera, apo cfare do Hoi aktiviteti te ligjshem qe nuk eshte e ndaluar nga ligji. Tregtim me shumice te pajisjeve mjekesore.Riparim dhe mirembajje e pjeseve mekanike dhe te motorit,te mjeteve rrugore me motor dhe rimorkio. Riparim dhe mirembajtje e karrocerise te mjeteve rrugore me motor dhe rimorkio. Riparim dhe mirembajtje te impiantit elektrik,te mjeteve rrugore me motor dhe rimorkio. Riparim dhe mirmbajtje te gomave te mjeteve rrugore me motor dhe rimorkio.Blerja,shitja e mjeteve me motor dhe rimorkio.
Emërtime të tjera Tregtare: TIMAK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26.08.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VII.3.B.1 - Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, VAQARR Njësia Administrative Vaqarr, ndërtesa Keshtjella Konti, kthesa e Arbanes

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 12.03.2021
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 28 984 902,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 29 794 504,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 3 884 324,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:62 511 760,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:108 595 821,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:10 566 658,00
Punuar Nga : A.Lala