Skip to content

Ferra Distribution
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L62120012J
Administrator: Rudin Ferra
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimin e shërbimit të distribucionit të produkteve të ndryshme ushqimore, pijeve të ndryshme, produkteve industriale, blegtorale, bujqësore, makineri, pajisje etj për vete dhe të tretët. Të shërbejë si përfaqësuese shitje dhe marketingu për shoqëri vendase dhe të huaja. Importi, eksporti, magazinimi, tregtia me shumicë dhe pakicë e mallrave të ndryshme përfshi ato ushqimorë, bujqësore, e blegtorale, industriale, lëndë të parë, makineri, pajisje si dhe çdo lloj malli tjetër. Të zotërojë, administrojë, të blejë, të shes, të këmbejë dhe të ndërmjetësoje në tregtimin e çdo lloj pasurie të luajtshme apo të paluajtshme ose edhe në lidhje me të drejtat mbi këto pasuri. Shoqëria ka të drejtë të ketë pjesëmarrje në shoqëri të tjera shqiptare dhe të huaja si dhe të ndërmarrë çdo akt financiar, ekonomik apo tregtar i cili gjykohet I nevojshëm për aktivitetin e shoqërisë. Ofrimi I çdo formë të shërbimit të transportit kombëtar dhe ndërkombëtar, duke përfshirë transportin tokësor dhe ajror të çdo lloj, sendi apo të pasagjerëve. . Ofrimi i shërbimit të magazinimit dhe shpërndarjes së ngarkesave të ndryshme dhe konteniereve.
Emërtime të tjera Tregtare: Ferra Distribution
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 16.09.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia bashkiake nr 9, rruga Bardhok Biba, pallati Trema, shk A, kati 3

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare