Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Isuf Ferra
Rezultate gjithsej: 3

Mbi 1000000 Fitim 2015

FERRA & CO

J61805508W
(Import-eksport te mallrave ushqimore, artkuj te ndryshem, ndertime e te tjera, blerje dhe tregtim hidrokarburesh. Tregtimin e tyre me shumice dhe pakice brenda dhe jashte vendit. Transport rrugor kombetar dhe )

Durres 47491169 ALL

Ferra Distribution

L62120012J
()

Tiranë ALL

VECTOR - AL (ish "VECTOR")

L81428018O
(Ndertim rrugesh, ndertim veprash hidroteknike, ndertime inxhinierike. Ndertim dhe rikonstruksion godinash civile, ekonomike,industriale dhe turistike. Prodhim dhe tregtim i materialeve te ndertimit, inerte,r)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni