Skip to content

SKURA.B 2016
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L62507201A
Administrator: Bardhul Skura
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport sipas legjisLaçionit Shqiptar. Tregtim me shumicë dhe pakicë të të gjithë mallrave ushqimorë, industriale, blegtorale, bujqësore, plehra kimike, fara fidanë, produkte për mbrojtjen e bimëve. Transport të mallrave të ndryshme. Transport për nevojat e aktivitetit.
Emërtime të tjera Tregtare: SKURA.B 2016
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 06.01.2016
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Automjet me 2 targë AA 267 DJ Elbasan Elbasan Elbasan Automjet me targë AA 116 LN Elbasan Elbasan Elbasan Automjet me targë AA 344 BP
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Labinot Fushë MENGEL Elbasan, komuna Labinot Fushë, fshati Mengel, rruga Elbasan-Librazhd km.3, ndërtesa nr.10419, kati 1.

Adresa:
Elbasan Elbasan Elbasan Automjet me targë EL 0146 C Elbasan Labinot Fushë MENGEL Komuna Labinot Fushë, fshati Mengel, rruga Elbasan-Librazhd km-3, ndërtesa nr.10419, kati 1. Elbasan Elbasan Elbasan

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare