Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bardhul Skura
Rezultate gjithsej: 1

SKURA.B 2016

L62507201A
(Import-eksport sipas legjisLaçionit Shqiptar. Tregtim me shumicë dhe pakicë të të gjithë mallrave ushqimorë, industriale, blegtorale, bujqësore, plehra kimike, fara fidanë, produkte për mbrojtjen e bi)

Elbasan ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni