Skip to content

CAPITAL GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L62513212V
Administrator: Blëndi Çala
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim, magazinim dhe tregtim të detergjentëve të të gjitha llojeve për larje dhe pastrim përdorim shtëpiak dhe industrial. Prerje, stampim dhe palosje të letrës dhe kartonit për ambalazh, qese letre, kartepiceta, letër higjienike dhe paketimi. Prodhim të ambalazheve prej letre dhe kartoni të të gjitha llojeve me lëndë të parë të gatshme për mallrat ushqimorë dhe industriale. Paketim të mallrave ushqimorë dhe industriale. Transport të mallrave. Tregtimi me shumicë dhe pakicë dhe import-eksport të mallrave të ndryshëm industriale, ushqimorë, pije, konfeksione, hidrosanitare, hidraulike, mobilie e orendi shtëpiake, elektroshtëpiake, kinkaleri e kancelari zyrë dhe shkollore, pajisje elektrike dhe elektronike, makineri, pjesë këmbimi për auto, bateri, goma. Zhvillim të aktivitetit tregtar në dyqane dhe markete. Import-eksport sipas legjisLaçionit Shqiptar. Shërbime ndërhyrëse higjeno-sanitare. Dezinfektim, deratizim, dezifektim.
Emërtime të tjera Tregtare: CAPITAL GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 06.01.2016
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Elbasan Bradashesh BRADASHESH Mercedes Benz 215 CDI me targë AA 548 OI. Elbasan Bradashesh BRADASHESH WOLSVAGEN CADDY 2011 me targë AA 751 OI. Elbasan Elbasan Elbasan Mercedes Benz 211 CDI me targë AA 551 OI.
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
BRADASHESH Fshati Bradashesh, rruga Elbasan-Metalurgji km.5, zona kadastrale 3965, pasuria nr.873/14, brenda ne "Metalurgji".

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare