Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Blendi Çala
Rezultate gjithsej: 1

CAPITAL GROUP

L62513212V
(Prodhim, magazinim dhe tregtim të detergjentëve të të gjitha llojeve për larje dhe pastrim përdorim shtëpiak dhe industrial. Prerje, stampim dhe palosje të letrës dhe kartonit për ambalazh, qese letre)

Elbasan ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni