Skip to content

ACN ( ALBANIA CABLE NETWORK )
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L62522401R
Administrator: Ervis Vrekaj
Objekti i Veprimtarisë: Ofrim i rrjeteve të komunikimeve elektronike, ofrimi i rrjeteve kabllore, ofrimi i shërbimeve kabllore, ofrimi i shërbimeve të internetit dhe ofrimi i shërbimeve të komunikimeve elektronike sipas legjisLaçionit në fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: ACN ( ALBANIA CABLE NETWORK )
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 20.01.2016
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
LEVAN Rruga Nacionale Fier - Vlorë, ne Qendër, ndërtesë 2 katëshe krahu i djathte, nr 23.

Adresa:
Fier Patos PATOS Lagjja 1 Maji, Shetitorja Republika, pallati nr 41, shkalla nr 2, kati i pare

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare