Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ulis Gjata
Rezultate gjithsej: 2

KOMBI INVEST (Ish KOMBI 2 KONSTRUKSION)

K43407402P
(Ne fushen e ndertimit ne objekte industriale, bujqesore, turistike, civile, ne prodhimin e materialeve te ndertimit dhe tregtimin e tyre, tregtim mallrash te ndryshem ushqimor, etj. Grumbullim, transportimi i m)

Fier 0 ALL

ACN ( ALBANIA CABLE NETWORK )

L62522401R
(Ofrim i rrjeteve të komunikimeve elektronike, ofrimi i rrjeteve kabllore, ofrimi i shërbimeve kabllore, ofrimi i shërbimeve të internetit dhe ofrimi i shërbimeve të komunikimeve elektronike sipas legjisLa)

Fier ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni