Skip to content

AlbBau 2016
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L63024402A
Administrator: Sokol Agalliu
Objekti i Veprimtarisë: Punime ndërtimi të çfarëdolloji dhe rikonstruksione. Prodhimi materialeve inerte. Tregtimi me shumicë dhe pakicë materialeve inerte. Projektim, realizim dhe menaxhim të vendgrumbullimeve të mbeturinave. Gërmimin dhe nxjerrjen e materialeve nga burimet e veta apo nga të tretët. Huadhënie të makinerive. Gërmime dheu, zhvendosje të dherave. Nivelim të truallit dhe bonifikime. Punime hidraulike, ngritjen e kolonave. Prodhim dhe tregtim i materialeve prej betoni të parapërgatitur (bordura, tuba betoni, puseta etj).
Emërtime të tjera Tregtare: AlbBau 2016
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 16.06.2016
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Qendër - FIER Drize Qendër - FIER, Drize Fshati Zhupan, Rruga nacionale Fier-Vlorë, Banese private ne Km i 1,ne krahe të djathte 10 m pasi kalon shinat e trenit, Komuna Qendër-Fier

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare