Skip to content

KOZELI HONEY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L63707004T
Administrator: Çelnik Zere
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi, etiketimi, ambalazhimi, përpunimi, tregtimi me shumicë dhe pakicë i mjaltit dhe nënprodukteve të tij.
Emërtime të tjera Tregtare: KOZELI HONEY
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 06.01.2016
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
MALIQ Lagjja Qesarat, Blloku Nr.1, Objekt privat ne Zonën kadastrale nr.3553, nr.pasurie 18/157.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare