Skip to content

MB1 SERVICE

JSON

NIPT: L63707006M
Administrator: Vasileios Myrkopoulos
Objekti i Veprimtarisë: Import - eksport dhe tregtim me shumicë dhe pakicë të pajisjeve elektroshtëpiake, elektrike, elektronike, celulare, kompjuterë, mjete komunikimi dhe riparim të këtyre pajisjeve si dhe pjesët e ndërrimit për to.
Emërtime të tjera Tregtare: MB1 SERVICE
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 14.12.2015
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçë Lagjja 12, Bulevardi Republika, Pasuria Nr. 2/412 - N2, Zona Kadastrale 8561

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare