Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Vasileios Myrkopoulos
Rezultate gjithsej: 1

MB1 SERVICE

L63707006M
(Import - eksport dhe tregtim me shumicë dhe pakicë të pajisjeve elektroshtëpiake, elektrike, elektronike, celulare, kompjuterë, mjete komunikimi dhe riparim të këtyre pajisjeve si dhe pjesët e ndërrimi)

Korçë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni