Skip to content

BLEDINA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L63707403M
Administrator: Avni Sherifaj
Objekti i Veprimtarisë: Import - Eksport i materialeve tekstile, konfeksioneve, makineri e pajisje qepëse të tekstileve, përpunim dhe kryerjen e shërbimeve të të gjitha llojeve në fushën e konfeksioneve, qepjen dhe tregtimin me shumicë e pakicë të tyre. Të merret me transaksione financiare nga Shqipëria për jashtë dhe nga jashtë për në Shqipëri. Të merret me promovimin e shkëmbimeve tregtare nga Shqipëria për jashtë dhe nga jashtë për në Shqipëri. Të merret me tërheqjen e investimeve dhe investitorëve të huaj në Shqipëri. Të merret me ofrimin e shërbimeve këshillimore për investitorët e huaj. Të merret me studimin dhe prezantimin e mundësive të mira për biznes dhe aktiviteteve investuese në Shqipëri. Të merret me ofrimin e ndihmave teknike dhe ligjore për kompanitë e huaja që duan të investojnë në Shqipëri veçanërisht në fushën e infrastrukturës (konfeksione të të gjitha llojeve, ndërtim, energji, burimet ujore etj). Projektim-ndërtim qiramarrje apo qiradhënie të të gjitha mallrave e materialeve në fushën e shërbimeve Fasone dhe në fusha të tjera si ndërtim etj.
Emërtime të tjera Tregtare: BLEDINA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 04.01.2016
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 200 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
FIER Lagjja Bishanak, Rruga Skënderbeu, Pallati i Ri, kati i dyte, afër karburantit Bolv Oil, ne Zonën kadastrale 8532, me nr pasurie 1/1173.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare