Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Avni Sherifaj
Rezultate gjithsej: 1

BLEDINA

L63707403M
(Import - Eksport i materialeve tekstile, konfeksioneve, makineri e pajisje qepëse të tekstileve, përpunim dhe kryerjen e shërbimeve të të gjitha llojeve në fushën e konfeksioneve, qepjen dhe tregtimin m)

Fier ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni