Skip to content

PANDELINA Fas
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L63714803C
Administrator: Mirela Papajani
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim eksport-import të të gjitha mallrave ushqimorë, ujë, pije të ndryshme dhe industriale, prodhimeve bujqësore, konfeksione, veshmbathje, metrazhe, qëndisma, artikujve elektrike, pajisjeve elektroshtëpiake, hidraulike, hidrosanitare, kompjuterike, makineri dhe makina të llojeve të ndryshme, pjesë ndërrimi, karburante, lubrifikante, gaz, import eksport të të gjitha materialeve dhe artikujve, agjenci doganore, agjenci turistike, transport mallrash për Brenda dhe jashtë vendit për llogari të shoqërisë dhe të të tretëve, servis, bar-bufe, me shumicë dhe pakicë, transport për vete dhe për të tretë, tregtim të barnave veterinare dhe ushqime për kafshët, import-eksport të artikujve dhe mallrave të ndryshme etj.
Emërtime të tjera Tregtare: PANDELINA Fa
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 06.01.2016
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Sarandë Lagjja nr.1, rruga Onhezmi nr.94.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare