Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Mirela Papajani
Rezultate gjithsej: 1

PANDELINA Fas

L63714803C
(Tregtim eksport-import të të gjitha mallrave ushqimorë, ujë, pije të ndryshme dhe industriale, prodhimeve bujqësore, konfeksione, veshmbathje, metrazhe, qëndisma, artikujve elektrike, pajisjeve elektrosh)

Vlorë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni