Skip to content

INTONACI GIRONE DI GIRONE PIETRO & FIGLI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L63804201S
Administrator: Alban Rryçi
Objekti i Veprimtarisë: Planifikimi dhe zhvillimi në sektorin e ndërtimit, ekzekutimi i punimeve të ndërtimit në përgjithësi dhe në veçanti me suvatimin, pikturimin, dhe shtrimin e dyshemesë, si dhe vepra të tjera të veçanta të ndërtimit. Të konkurrojë në çdo lloj tenderi të ofruara nga Entet Publike, ose private, si dhe nga qytetarët individuale në lidhje me sektorin e ndërtimit, që veprojnë si për llogari të tyre ose për të tjerët me anë të punonjësve të tyre ose duke përdorur punën e konsulentëve të jashtëm. Të blejë, shesë dhe të mare me qira sende të paluajtshme rurale dhe urbane, të blejë tokë dhe të kryejë mbi to çdo lloj ndërtimi të lejuar nga ligji. Të realizojë ndërtimin dhe administrimin, e çdo lloj pasurie të paluajtshme dhe të luajtshme si me interes publik ashtu dhe privat.
Emërtime të tjera Tregtare: INTONACI GIRONE DI GIRONE PIETRO & FIGLI
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 03.02.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fushë KRujë Lagjja Bakushe Visha, rruga e Durrësit, ndërtesë private, 1 katëshe, zona kadastrale nr. 1664, me numër pasurie 1

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare