Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Alban Rryçi
Rezultate gjithsej: 1

INTONACI GIRONE DI GIRONE PIETRO & FIGLI

L63804201S
(Planifikimi dhe zhvillimi në sektorin e ndërtimit, ekzekutimi i punimeve të ndërtimit në përgjithësi dhe në veçanti me suvatimin, pikturimin, dhe shtrimin e dyshemesë, si dhe vepra të tjera të veça)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni