Skip to content

BUSINESS - IMPORT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L63809202F
Administrator: Hasan Tali
Objekti i Veprimtarisë: Import dhe eksport, shitjes me shumicë në llogari të vet dhe/ose palëve të treta, marrjes përsipër të porosive të agjencisë dhe/ose përfaqësimi të: produkte të freskëta ushqimorë dhe gjithashtu të konservuara, të ngrira, të përgatitura dhe dietike dhe derivatet, pije të çdo lloji, edhe alkooliket, mish i të gjitha llojeve të kafshëve të freskëta, të konservuara dhe gjithashtu të përgatitura dhe të paketuara, të brendshmet, salsiçe, veze, produktet e peshkut të freskët, të ngrira, të konservuara dhe të gjitha derivatet e tyre në përgjithësi, frutave dhe perimeve të freskëta dhe gjithashtu të konservuara, ushqime të tjera të konservuara dhe të paketuara, vajra dhe yndyra me origjinë bimore, sende shtëpiake, kozmetike, parfume, artikuj kancelarie dhe kartolerie, artikuj shkollor, pajisje sanitare dhe derivatet.
Emërtime të tjera Tregtare: BUSINESS - IMPORT
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 03.02.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fushë KRujë Lagjja S.M.T. Rruga e Laçit, ndërtesë private 1 katëshe, zona kadastrale 1664, me nr.pasurie 15.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare