Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Hasan Tali
Rezultate gjithsej: 2

BUSINESS - IMPORT

L63809202F
(Import dhe eksport, shitjes me shumicë në llogari të vet dhe/ose palëve të treta, marrjes përsipër të porosive të agjencisë dhe/ose përfaqësimi të: produkte të freskëta ushqimorë dhe gjithashtu )

Durrës ALL

FINANCIAL PROGRES

L63823204A
(Organizimi dhe menaxhimi i drejtëperdrejtë dhe me anë të të tretëve e kontratave të shërbimeve të energjisë elektrike, gazit dhe ujit, shërbime këshilluese, Marketing në tregun e liberalizuar të f)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni