Skip to content

ROGJER - AL

JSON

NIPT: L66305901K
Administrator: Xhevat Nuha
Objekti i Veprimtarisë: Zhvillim aktiviteti minerar, shfrytëzim sipërfaqësor e nëntokësorë, import - eksport, tregtim etj. Punime dhe tregtim mermeri, pajisje, makineri dhe aksesorë të llojeve të ndryshme. Import-Eksport mallrash të ndryshme dhe transportimin e tyre me shumicë e pakicë brenda dhe jashtë vendit. Hotele. Bar Restorante. Tregtimin e artikujve të ndryshëm ushqimorë e industrial. Autoservise, lavazhe, parkime etj. Tregtimin e materialeve të ndërtimit e lëndëve të para brenda dhe jashtë vendit.
Emërtime të tjera Tregtare: ROGJER - AL
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 31.12.2015
Rrethi: Kukës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Krumë Lagjja Nr.2, Rruga Krumë - Golaj Km 1, Zona Kadastrale 2283, ndërtesë private Nr.2, Kati 1,

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare