Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Xhevat Nuha
Rezultate gjithsej: 1

ROGJER - AL

L66305901K
(Zhvillim aktiviteti minerar, shfrytëzim sipërfaqësor e nëntokësorë, import - eksport, tregtim etj. Punime dhe tregtim mermeri, pajisje, makineri dhe aksesorë të llojeve të ndryshme. Import-Eksport mall)

Kukës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni