Skip to content

ARDER HOXHAJ 2016
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L66311010I
Administrator: Ardit Hoxhaj
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumicë e pakicë, eksport import të artikujve të ndryshëm industrial, ushqimorë (si dhe ushqim për blegtorinë) ; konfeksione, ambalazhe, makineri, pajisje e pjesë ndërrimi dhe atrecature; bimë medicinale ; objekte të vjetra -antike, dhe punime të reja shtëpiakë, punime të ndryshme artistike në dru, plastike dhe me metale të ndryshme; artikuj kinkalerie; agjenci turistike; pajisje elektro shtëpiakë, hidro-sanitare, materiale e lëndë ndërtimi, transport për vete dhe të tretë. Grumbullim dhe tregtim skrapi. Gërmime dheu.
Emërtime të tjera Tregtare: ARDER HOXHAJ 2016
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 01.01.2016
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 23 113 400,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Bushat Rruga Nacionale Bushat-Tiranë, godina 1-katëshe, nr 88/30, zona kadastrale 1329

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare