Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Alim Hoxhaj
Rezultate gjithsej: 1

ARDER HOXHAJ 2016

L66311010I
(Tregtim me shumicë e pakicë, eksport import të artikujve të ndryshëm industrial, ushqimorë (si dhe ushqim për blegtorinë) ; konfeksione, ambalazhe, makineri, pajisje e pjesë ndërrimi dhe atrecature; b)

Shkodër ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni