Skip to content

Albanian Construction Machines Trade and Rentals "ACMTR"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L66313202Q
Administrator: Eltona Dragoti
Objekti i Veprimtarisë: Shit-blerje dhe dhënie me qira të makinerive të ndërtimit. Shit-blerje dhe dhënie me qira të automjeteve të ndryshme, Tregtim të pjesëve të këmbimit për makineritë e sipërpërmendura.
Emërtime të tjera Tregtare: Albanian Construction Machines Trade and 2 Rentals "ACMTR"
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 03.01.2016
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë Rruga "Murat Terbaci", Pallati "Flamingo", Ap. 1A

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare