Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Eltona Dragoti
Rezultate gjithsej: 1

Albanian Construction Machines Trade and Rentals "ACMTR"

L66313202Q
(Shit-blerje dhe dhënie me qira të makinerive të ndërtimit. Shit-blerje dhe dhënie me qira të automjeteve të ndryshme, Tregtim të pjesëve të këmbimit për makineritë e sipërpërmendura.)

Vlorë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni