Skip to content

GAS & KAST 2016
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L67023203V
Administrator: Lulzim Isufi
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport i biokarburanteve dhe produkteve, derivateve të tyre si nafta, benzina, karburant i përdorur në aviacion, vajra, lubrifikante, solare etj. Shitja me shumicë dhe pakice i biokarburanteve dhe produkteve, derivateve të tyre si nafta, benzina, karburant i përdorur në aviacion, vajra, lubrifikant, solare etj. Import-eksport i gazit LPG për përdorim shtëpiak, të automjeteve dhe për konsumatorët. Shitje dhe tregtim i gazit për përdorim shtëpiak, të automjeteve dhe për konsumatorët. Importeksport i bombolave të gazit. Shitje, tregtim dhe rimbushje e bombolave të gazit. import-eksport i produkteve të përkujdesjes ndaj automjeteve. Shitje, tregtim i produkteve të përkujdesjes ndaj 2 automjeteve. Import-eksport i hidrokarbureve, shitje, tregtim i hidrokarbureve. Të zotërojë pjesëmarrje në kapitalin e shoqërive të tjera. Si dhe çdo aktivitet tjetër fitimprurës me interes për shoqërinë.
Emërtime të tjera Tregtare: GAS & KAST 2016
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare
Viti i Themelimit: 18.08.2016
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 1 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Artan Koka, Bilbil Kastrati, Lulzim Isufi
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Vlorë Vlorë Vlorë Mjeti Autobot gazi, Targa AA 438 JB
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë Narte, Lagjja e Kishes, Zona kadastrale 2765, Objekt 1-Katësh nr.170/23

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare