Skip to content

BLF
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-19 07:15:12
JSON

NIPT: L67101601O
Administrator: Eugen Hoxha
Objekti i Veprimtarisë: Transport kombëtar dhe ndërkombëtar udhëtarësh, Agjensi Turistike, Agjensi Udhetimesh, Guida Turistike, Paketa Turistike, Organizimi i udhetimeve turistike brenda dhe jashte vendit. Shitje bileta avioni, trageti, autobusash, taksie. Per kryerjen e veprimtarise se saj shoqeria do te hape njesi sherbimi e tregtimi, duke bashkepunuar me persona fizik e juridik vendas dhe te huaj. Agjent ne sigurime. Shitje bileta online, Sherbime Hoteliere, Rezervim akomodimesh, menaxhim i pronave private dhe te paluajtshme. Dhenie automjetesh, mjete lundrimi dhe mjetesh te tjera udhetimi me qira, menaxhim i mjeteve te transportit kombetar dhe nderkombetar. Shitje, Blerje, Qira dhe Nenqira Pronash te luajtshme dhe te paluajtshme. Organizim udhetimesh individuale ose ne grupe per shtetas shqiptar dhe te huaj brenda dhe jashte vendit, promovimi i turzimit ne Shqiperi dhe jashte saj, Import-Eksport te mallrave ushqimore, tregtim me shumice dhe pakice te artikujve ushqimore, te veshjeve , veglave te punes, pjese kembimi makinash, rrobaqepsi fason, Call Center. Sherbime per menaxhimin e shoqerive, ndermjetesime, sherbime ne kompanite tregtare dhe ne shoqerite e sherbimit, import – eksport te mallrave dhe shermimeve te ndryshme industriale dhe jo industriale. Ndertim rrugjesh dhe kanalizimesh. Projektim dhe ndertime te Pallateve te banimit dhe ndertesave intustriale, projektim dhe ndertim te urave, rikonstruksion urash, rikonstruksion godinash dhe pallateve te banimit, shites abulant, shitje te librave, gazetave dhe revistave.
Emërtime të tjera Tregtare: “BLF”
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 30/08/2016
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me datë 15.12.2022, u vendos Pushimi i Perkohshem i Aktivitetit pa afat nga data 15.12.2022. Statusi i shoqërisë ishte "Aktiv" u be "Pezulluar".
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korce Bilisht Lagjja Nr.3, Rruga “Elmaz Mazelliu”, Ndertesa Nr.1, Kati i pare, Hyrja Nr.1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 19.04.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: -60 120,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -156 312,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -364 104,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -336 096,00
Punuar Nga : P. Nikolli