Skip to content

HIDRO TERMO

JSON

NIPT: L67505801M
Administrator: Agron Hasanbashaj
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria do të zhvillojë aktivitetin e saj në fushën e: Prodhimit hidrik, si dhe prodhime alternative të energjisë elektrike. Prodhim, Riparim, Mirëmbajtje të Turbinave të Hidrocentraleve, si edhe mirëmbajtje të stacioneve të tyre. Prodhim të makinerive dhe pajisje të industrisë elektro-mekanike.
Emërtime të tjera Tregtare: HIDRO TERMO
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 12.12.2015
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Qendër - MALLAKASTER DRENOVE Lagjja Hasnbashaj Drenove, Rruga Hasanbashaj - Qendër Drenove, Objekti nr. 110

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare