Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Agron Hasanbashaj
Rezultate gjithsej: 1

HIDRO TERMO

L67505801M
(Shoqëria do të zhvillojë aktivitetin e saj në fushën e: Prodhimit hidrik, si dhe prodhime alternative të energjisë elektrike. Prodhim, Riparim, Mirëmbajtje të Turbinave të Hidrocentraleve, si edhe mir)

Fier ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni