Skip to content

TERMINALI - Kuçovë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L67506103O
Administrator: Krenar Hysenbelliu
Objekti i Veprimtarisë: Transport udhëtarësh brenda dhe jashtë vendit. Transport dhe magazinim mallrash, mjetësh etj. Shërbime transporti, spedicioni brenda dhe jashtë vendit. Parking. Dhënie e mjeteve dhe automjeteve me qira. Servis automjetësh dhe pike lavazhi. Tregtim i karburanteve të ndryshme me pakicë, vajra lubrifikante dhe e pjesëve të këmbimit të automjeteve etj. Transport mallrash dhe artikujve të ndryshëm të të gjitha llojeve pa kufij të lejuar nga legjisLaçioni në fuqi. Tregti me pakicë dhe shumicë të artikujve të ndryshëm industriale dhe ushqimorë si: cigare, molto, patatina etj. Import-eksport. Bar - restorant, lloto, fast - food, piceri etj. Agjent për kryerjen e veprimtarisë financiare për transferuat e parave. Agjenci shërbimesh të ndryshme komisioneve. Veprimtari e agjentit komisioner. Veprimtari e agjentit për transfertash parash. Këmbimi valutor. Agjenci turistike. Biletari. Agjenci imobiliare. Transport rrugor i rregullt i udhëtarëve brenda vendit dhe bagazheve të tyre. Transport rrugor ndërkombëtar të udhëtarëve për udhëtime të rastit me autobus.
Emërtime të tjera Tregtare: TERMINALI - Kuçovë
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 04.01.2016
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kuçovë Lagjja " Tafil Skendo ", rruga " Stanislav Zyber " godinë një katëshe nr.52

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare