Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Avdyl Hysenbelli
Rezultate gjithsej: 1

TERMINALI - Kuçovë

L67506103O
(Transport udhëtarësh brenda dhe jashtë vendit. Transport dhe magazinim mallrash, mjetësh etj. Shërbime transporti, spedicioni brenda dhe jashtë vendit. Parking. Dhënie e mjeteve dhe automjeteve me qira. )

Berat ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni