Skip to content

DT CONSULT ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-12 09:19:13
JSON

NIPT: L71428044C
Administrator: Megi Demneri
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime konsulence të çdo lloji.
Emërtime të tjera Tregtare: DT CONSULT ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23/02/2017
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njësia Bashkiake Nr. 2, Rruga Dervish Hima, Pallati Nr. 8, Ap. Nr. 7

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 12.05.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 12.05.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 699 221,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 676 296,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 305 615,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:1 626 801,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:2 757 905,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:2 605 914,00
Punuar Nga : A.Baja