Skip to content

NOOR
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-24 10:07:32
JSON

NIPT: L71621020T
Administrator: Lorela Hoxha
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtaria e shoqerise eshte:Bar kafe, Ne fushen e importeksportit, perpunimit dhe tregtimit me shumice dhe pakice te kafese dhenenprodukteve te saj. Ne fushen e importeksportit,prodhimit dhe tregtimit me shumice dhe pakice te te gjithamallrave industriale, ushqimore, bujqesore dhe blegtorale,elektroshtepiake, farmaceutike, te fushes se ndertimit,imobiliare, makineri, pajisje dhe materiale mjeksore, per fushen e turizmit, te shendetesise, te arsimit dhetelekomunikacionit. Ne fushen e zhvillimit te turizmit, tehapjes se hoteleve, restoranteve, bareve, agjensive turistike,te udhetimit dhe te telekomunikacionit.Transport mallrash tete gjitha llojeve brenda dhe jashte vendit. Hapja,menaxhim dhe shfrytezim te cdo lloj madhesie baresh, restorantesh, hoteleri. Hapja,menaxhim dhe shfrytezim te cdo lloj madhesie baresh, restorantesh, hoteleri turizem, fast food, diskotekash dhe lojra argetuese per femije, qender sportive, qenderpushimi dhe kurative. Ne fushen eagjentimit dizajnit, brandimit, paketimit, publicitetit dhe prodhimit te materialeve publicitare, krijimit dhe publikimit te tyre ne cdo lloj materiali apo forme tjeter reklamuese. Shoqeria do te kryeje cdo aktivitet ne funksion te objektit kryesor te saj.
Emërtime të tjera Tregtare: NOOR
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18/04/2017
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Rruga "Vaso Pasha", Nr.2/404, Zona Kadastrale nr.8270

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 24.03.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli