Skip to content

TC Consult sh.p.k
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2018-01-29 16:11:17
JSON

NIPT: L71813012R
Administrator: Besmir Suli
Objekti i Veprimtarisë: Shoqeria do te operoje ne sektorin e telekomunikacionit duke kryer çdo lloj aktiviteti nepermjet telefonise per llogari te saj dhe/ose per llogari te te treteve ne territorin e Shqiperise si dhe ne çdo vend tjeter qe ka lidhje me Republiken e Shqiperise ne perputhje me legjislacionin ne fuqi,ne Shqiperi dhe jashte saj.
Emërtime të tjera Tregtare: TC Consult sh.p.k
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 06.06.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njesia Bashkiake nr. 7, Rruga e Kavajes, Ndertesa 134,Hyrja 9, Apartamenti nr. 34.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare