Skip to content

ALBAZON
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-03-06 15:30:51
JSON

NIPT: L72411034E
Administrator: Erjona Shena; Majlinda Demollari; Arledia Shena
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim dhe Projektim. Importi- eksporti, shitja me shumicë e pakicë e produkteve tekstile,veshjeve të të gjitha llojeve,shitja me shumicë e pakicë e mallrave industriale e ushqimore.Tregtimi i artikujve të ndryshëm, importi-eksporti shitja me shumicë e pakicë e pajisjeve elektrike,elektronike,lëndë të parë për industrinë,materiale ndërtimi e hidrosanitare,pajisje zyrash,kancelari,pjesë këmbimi auto e makineri të cdo lloji, pajisje teknologjike etj.Shitja,blerja dhënia me qira e pasurive të paluajtshme.Transporti i mallrave dhe udhëtareve brenda dhe jashtë vendit,menaxhimi i qendrave tregtare,bareve,restorante,ofrimi i shërbimit të konsulencës në fushën e biznesit,menaxhimit,taksave etj. Punime për ndërtimin e serave dhe objekteve në shërbim te aktiviteteve bujqesore per prodhimin dhe ruajtjen e produteve të ndryshme bujqësore, si dhe kompletimi me instalimet e nevojshme për to. Si dhe cdo veprimtari tjetër ekonomike që do të konsiderohet e nevojshme dhe e dobishme për realizimin e qëllimit të shoqërisë e që nuk bie ndesh me legjislacionin shqiptar në fuqi. Shfrytëzimin e plazheve për qellime turistike, duke administruar, dhënë me qira, kryer punime ndërtimore, ndërtimin e objekteve rekreative dhe ofrimin e shërbimeve në fushën e turizmit, argëtimit, bar, restorante ne zona turistike, bregdetare etj.
Emërtime të tjera Tregtare: ALBAZON
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07.12.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 5
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 3
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" Themistokli Gërmenji", Zyra Kati 1, Pallati i Firmës Mane TCI Ambasador 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 06.03.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani