Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Erjona Shena
Rezultate gjithsej: 2

AMERICAN UNIVERSITY IN ALBANIA

L42220051H
(1.Të krijojë, të transmetojë, të zhvillojë dhe të mbrojë dijet me anë të mësimdhënies, kërkimit shkencor dhe shërbimeve. Këtë mision ai e realizon përmes këtyre synimeve: a)të përgatisë p)

Tirane ALL

ALBAZON

L72411034E
(Ndërtim dhe Projektim. Importi- eksporti, shitja me shumicë e pakicë e produkteve tekstile,veshjeve të të gjitha llojeve,shitja me shumicë e pakicë e mallrave industriale e ushqimore.Tregtimi i artikujve)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni