Skip to content

NI.SE SH.P.K
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2018-04-24 13:11:13
JSON

NIPT: L72419005I
Administrator: Stefan Çaçi
Objekti i Veprimtarisë: Import - Eksport i produkteve te ndryshme kancelarike, librave, lodrave per femije etj. Shitje me pakice dhe shumice e artikujve te ndryshem jo ushqimor. Pjesemarrje ne investimet industriale dhe tregtare, si dhe ne aktivitete te ndryshme financiare, tregtare e industriale
Emërtime të tjera Tregtare: NI.SE SH.P.K
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 12.12.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga Aleksandri i Madh, Perballe Bog Market

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare