Skip to content

Andrea Zallëmi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-23 08:22:13
JSON

NIPT: L74208001L
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Kancelari, fotokopje dhe printime. Shtypshkrime dhe printime dixhitale te madhesive te ndryshme. Printime ekologjike ne materiale te ndryshme per aplikime " indoor & outdoor ". Reklama me materiale metalike, plastike dhe druri. Punime te ndryshme ne pelxiglass, dru dhe metale. Prodhim librash me kopertina : " softcover & hardcover ". Dizenjim dhe montim stenda panairesh dhe fushata promocionale. Ndermjetesim shtypi, offset, serigrafi, tampograf
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 08/06/2017
Rrethi: Korce
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja Nr. 2, Rruga Bardhyl Pojani, Objekti Nr.14

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 23.11.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : I.Cara