Skip to content

"MAX ENERGY"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-04-22 12:20:57
JSON

NIPT: L77003205H
Administrator: Renis Haxhia
Objekti i Veprimtarisë: Implementimi dhe menaxhimi i projekteve gjeneruese të energjisë elektrike eolike, fotovoltaike, hidrike dhe gjeotermale në territorin e Republikës së Shqipërisë si dhe marrja nga Qeveria Shqiptare apo Institucionet e Shtetit Shqiptar i të gjitha lejeve dhe licencave të cilat mundësojnë zhvillimin e këtij aktiviteti në mënyrë të qetë dhe në përputhje me kuadrin ligjor në Republikën e Shqipërisë. Shoqëria ka të drejtë të ushtrojë çdo lloj aktiviteti të parashikuar nga ligji në përputhje me rregullat e dispozitat në fuqi. Shoqëria do të ushtrojë aktivitetin e saj në bazë të autorizimeve dhe/ose lejeve përkatëse të lëshuara nga organet kompetente të fushës.
Emërtime të tjera Tregtare: "MAX ENERGY"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 31/07/2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 4
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: “Seman Sunpower”, nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar, e themeluar me date 13/07/2007 sipas ligjeve te Republikes se Shqiperise, me numer identifikimi biznesi NIPT K81722018P, me adrese aktuale në Tirane Njesia Bashkiake Nr.2, Rruga Murat Toptani, (Pedonalja e Tiranes), ndertesa Eurocol perballe Kalase se Tiranes, kati 7, dhe me administrator Irida Matlija. Ortakët e shoqërisë janë Besar Llapashtica 50% dhe Artan Hajdari 50%. (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 22.04.2024)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, depozituar në QKB date 29.03.2022, terhequr datë 22.04.2024, Pronaret perfitues te subjektit “"MAX ENERGY"”, zoterues te 25% te kapitalit e me teper, janë:

Renis Haxhia, shtetas shqiptar, i datelindjes 1989, pronar perfitues për 56% të pronësisë. Data e percaktimit si pronar perfitues është 18.09.2019.

Egi Santo, shtetas shqiptar, i datelindjes 1988, pronar perfitues për 28% të pronësisë. Data e percaktimit si pronar perfitues është 30.01.2019.

Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Bulevardi Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake, Kulla 2, Kt.9, Ap.21

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 22.04.2024
Statuti i Shoqerise
Kontratë Shit-Blerje Kuotash datë 14.08.2017
Kontratë Shit-Blerje Kuotash datë 25.01.2019
Kontratë Shitblerje Kuotash datë 31.10.2019
Kontratë Shit-Blerje Kuotash datë 15.10.2020
Kontratë Shit-Blerje Kuotash datë 10.09.2021
Kontratë Dhurimi Kuotash datë 02.02.2022
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 22.04.2024
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli