Skip to content

BERBERI COMPANY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-09-16 11:33:56
JSON

NIPT: L77227602S
Administrator: Mario Berberi
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumice dhe pakice. Import - eksport te mallrave dhe produkteve ushqimore, kozmetike , estetike kimike dhe detregjenteve. Transport te te gjitha mallrave dhe produkteve brenda dhe jashte vendit per vete dhe per te trete. Grumbullimi, perpunimi tregtimi me shumice dhe pakice te te gjitha produkteve te siperpermendura etj. Sherbim lavazhi dhe parkimi, Coffe Shop.Shperndarje dhe catering. Tregtim e shit-blerje te automjeteve.
Emërtime të tjera Tregtare: BERBERI COMPANY
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23/10/2017
Rrethi: Devoll
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: I. Korce Bilisht Mjeti me targa AA 536 OR
II. Korce Bilisht Mjeti me targa AA 633 SK
III. Korce Bilisht Mjeti me targa AB 001 PO
IV. Korce Bilisht Mjeti me targa AB 343 ES dhe Rimorkio AIR 164
V. Korce Bilisht Mjeti me targa AB 493 ES dhe Rimorkio AHR 878
VI. Korce Bilisht Mjeti me targa AA 262 NL
VII. Korce Bilisht Mjeti me targa AB 764 BE dhe Trajler AHR 353
VIII. Korce Bilisht Mjeti me targa AA 212 FD
IX. Korce Bilisht BILISHT Mjeti me targa
X. AB 765 BE dhe Rimorkio AHR 355
XI. Korce Bilisht Mjeti me targa AA 355 XK dhe Trajler AGR 404
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VII.2 - Transport rrugor ndërkombëtar mallrash për të tretë e me qira
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korce Bilisht Rruga Nacionale Bilisht-Kapshtice, Km. i I, Zona kadastrale 2964, Nr.pasurie 159/20.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 16.09.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 14 213 363,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 2 142 788,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 173 103,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 647 874,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 355 581,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 331 211,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:74 703 827,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:32 439 387,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:20 740 203,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:13 114 885,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:8 733 646,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:9 974 954,00
Punuar Nga : P. Nikolli