Skip to content

KALE RESTORASYON TURIZM INSAAT KIMYA NAKLIYE SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-09-02 08:28:27
JSON

NIPT: L81422032T
Administrator: Mustafa Azizoglu
Objekti i Veprimtarisë: Zbatimi i kontratave te puneve te marra dhe qe do te merren persiper nga ana e firmes tone ne Republikes se Shqiperise. Qellimi i hapjes se deges do te jete perfaqesimi i firmes sone ne Republiken e Shqiperise.
Emërtime të tjera Tregtare: KALE RESTORASYON TURIZM INSAAT KIMYA NAKLIYE SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 02/02/2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Turqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 738 800,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: KALE RESTORASYON TURIZM INSAAT KIMYA NAKLIYE SANAYI, e themeluar me 11/11/2014 me adrese Yildizevler MahSemt 714. SK. 5 22 Cankaya Ankara me NIPT 4910325419 me përfaqësuesi/it ligjor i shoqërisë së huaj Mustafa Azizoglu. Sipas Statutit te Shoqerise

Subjekti Juridik nuk ka regjistruar të dhëna në regjistrin e pronarëve përfitues RPP
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqerise eshte i shprehur ne lira ( ne shumen 270.000 lira), por eshte konvertuar ne leke sipas kursit te kembimit date 01.09.2022 6.44
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Bashkiake nr.9, rruga e Barrikadave, Qendra Tregtare Galeria, Hyrja 1, kati 3, apartamenti nr.8

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 02.09.2022
Vendim i Ortakut te Vetem, Hapje Dege date 02.02.2018
Statuti i Shoqerise Turke
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 02.09.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyrat FInanciare 2019
Pasqyrat Financiare 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -2 275 603,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -2 304 171,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -1 749 788,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:11 391 550,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:35 524 303,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:7 898 207,00
Punuar Nga : A.Baja