Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:KALE RESTORASYON TURIZM INSAAT KIMYA NAKLIYE SANAYI
Rezultate gjithsej: 1

KALE RESTORASYON TURIZM INSAAT KIMYA NAKLIYE SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

L81422032T
(Zbatimi i kontratave te puneve te marra dhe qe do te merren persiper nga ana e firmes tone ne Republikes se Shqiperise. Qellimi i hapjes se deges do te jete perfaqesimi i firmes sone ne Republiken e Shqiperi)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni