Skip to content

ERNA FARMA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-12-14 14:42:27
JSON

NIPT: L81426030A
Administrator: Enta Tice
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i shoqerise Erna Farma Shpk do te jete ai i farmacise, si dhe i veprimtarise shtese ne rolin e importit ,shitjes me shumice dhe pakice te suplementeve shtesave ushqimiore , si dhe çdo aktivitet tjeter qe lidhet me kete objekt, sipas legjisiacionit shqiptar ne fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: ERNA FARMA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21.02.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.A.1.F - Farmacitë ose agjencitë farmaceutike (farmaci)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Bashkiake nr. 11, Rruga" Elez Isufi", Nr 3, Koder Kamez

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 14.12.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani