Skip to content

Studio Inxhinierie 59
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-12-18 15:44:35
JSON

NIPT: L81502046H
Administrator: Shkëlqim Bumçi
Objekti i Veprimtarisë: Mbikqyrje dhe kolaudim i punimeve te ndertim-montimit, oponence e projekteve si dhe konsulence ne pergjithesi.
Emërtime të tjera Tregtare: Studio Inxhinierie 59
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01.03.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Bashkiake nr.7, Rruga e Kavajes, Pallati Gora, Ndertesa 165, Apartamenti 6, 1001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 18.12.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2018
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2019
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 468 466,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 492 389,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:3 631 433,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:4 104 800,00
Punuar Nga : L.Kanani