Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shkëlqim Bumçi
Rezultate gjithsej: 1

Studio Inxhinierie 59

L81502046H
(Mbikqyrje dhe kolaudim i punimeve te ndertim-montimit, oponence e projekteve si dhe konsulence ne pergjithesi.)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni