Skip to content

DEMIR ALB (ish "SubDem")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-09-22 12:52:05
JSON

NIPT: L81528021O
Administrator: Murat Demir
Objekti i Veprimtarisë: iImport - eksport si dhe tregtim me shumice dhe pakice per pjese kembimi auto, filtra, aksesore, vajra lubrifikante per pjese motorike, pjese kembimi per mjete te renda, dhenie me qira. Import-eksport dhe tregetim me shumice dhe pakice te materialeve te ndertimit hidrosanitare, elektrike, energjitike, elektroshtepiake, tekstile. Projektim dhe zbatim te punimeve te ndertimit dhe montim ne godina banimi, civile, industriale, ujesjelles, kanalizime te ndryshme. Import-Eksport dhe tregetim me shumice e pakice te artikujve te ndryshem ushqimore. Veprimtari ne fushen e turizmit, hoteleri, bar-restorant. Sherbime ndermejtesimi, shitje dhenie me qera pasuri e paluajtshme, konsulence financiare, konsulence juridike. Per te arritur objektin e saj, shoqeria mund te realizoje drejtperdrejte apo ne menyre te terthorte cdo lloj pjesemarrje ne shoqeri te tjera shqiptare apo te huaja si dhe te hyje ne marredhenie kontraktore, bashkepunimi ose ortakerie me persona te trete, private ose publike, vendas ose te huaj
Emërtime të tjera Tregtare: DEMIR ALB
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21/03/2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Turqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Vore, Autostrada Tirane -Durres km 10, Godina nr.86, Perballe City Park

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 22.09.2022
Statuti i Shoqerise
Kontrate Dhurimi Kuotash date 07.06.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 788 659,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 672 519,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:13 573 396,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:8 715 693,00
Punuar Nga : A.Baja