Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Murat Demir
Rezultate gjithsej: 3

DEMIR ALB (ish "SubDem")

L81528021O
(iImport - eksport si dhe tregtim me shumice dhe pakice per pjese kembimi auto, filtra, aksesore, vajra lubrifikante per pjese motorike, pjese kembimi per mjete te renda, dhenie me qira. Import-eksport dhe tr)

Tiranë ALL

DEMIR OIL

M13021201G
(Import dhe eksport, paketim dhe shitje me shumice dhe pakice vajrash lubrifikante, graso, antifriz, pjese kembimi, goma, bateri, materiale elektrike, aksesore etj. Perfaqesimi i shoqerive te huaja, me eksluz)

Elbasan ALL

DEMIR - MAT

M32011027G
(Import-eksport si dhe tregetim me shumice dhe pakice per pjese kembimi auto, filtra, aksesore, vajra lubrifikante per mjete motorike, pjese kembimi per mjete te renda. Importeksport dhe tregetim me shumice e )

Vore ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni